پمپ هیدرولیک دستی
پمپ هیدرولیک دستی پمپ ابزاري به منظور انتقال انرژي از داخل پمپ به سیالها میباشد . پمپ ها داراي کاربردهاي فراوانی در صنعت می باشند و همچنین در صنعت خودرو نیز از کاربرد زیادي برخوردار هستند. قبلا اغلب پمپ ها به شکل پمپ دستی بوده اند و همچنان پمپ هاي دستی داراي کارایی و کاربرد میباشند.
بنیان عملکرد این ابزار، اعمال متناوب نیروی رانش به بسته های تفکیک شده سیال محبوس شده در فضای بین تیغه های پمپ و پوسته آن، و کاهش حجم این بسته ها به هنگام حرکت از سمت مکش به سمت تخلیه و در نتیجه افزایش فشار جریانی است. با توضیحات بالا بر اساس تغییر حجم فیزیکی محفظه پمپ کار می کند که سیال در آن آب بندی شده است.
امروزه در دنیاي صنعت، تمام سیستم ها باید انرژي مورد نیاز خود را تولید کنند و این تولید کردن، نیاز به منبع خاص خود را دارد. براي این منظور پمپ هاي هیدرولیکی در بازار فراهم شده است که قادر به تبدیل انرژي مکانیکی به هیدرولیکی نیز می باشد.
در سیلندرهاي هیدرولیکی قسمتی به نام سیال وجود دارد که وظیفه تحریک کردن انواع این سیلندرها را به عهده دارد. از نظر مکانیزمی پمپ هاي هیدرولیکی با تنوع زیادي و در انواع فراوانی وجود دارد؛ از جمله این پمپ ها، مارپیچ، پره اي، دنده اي و …. می باشد.
همچنین پمپ هاي هیدرولیکی از لحاظ مصرف انرژي به انواع زیر نیز تقسیم می شوند:
هیدرولیک برقی
هیدرولیک دستی
هیدرولیک بادي
هیرولیک دیزلی
اجزاء تشکیل دهنده پمپ هیدرولیک:
عوامل تشکیل دهنده این ابزار هیدرولیک، صرف نظر از کاربرد آنها، به چهار بخش اصلی تقسیم می شوند:
مخزن، جهت نگهداری سیال
پمپ، جهت به جریان انداختن سیال در سیستم که توسط الکتروموتور و یا محرکه دیگری بکار انداخته می شود.
شیرها، بمنظور کنترل فشار، جریان و جهت حرکت سیال
عملگرها (سیلندر برای ایجاد حرکت خطی و یا موتور برای تولید حرکت دورانی). جهت تبدیل انرژی سیال تحت فشار به نیروی مکانیکی مولد کار بسته به نوع کاربرد، سیستم های هیدرولیک از پیچیدگی های متفاوتی برخوردار می باشند.
سامانه هیدرولیک یکی از دو زیر مجموعه سامانه های انرژی سیالات است:
هیدرولیک
پنوماتیک
مزیتهای پمپهای هیدرولیک نسبت به پنوماتیک:
افزایش نیرو در حین انتقال
تغییر سریع جهت حرکت
استفاده در مسیرهای دلخواه بواسطه شکل پذیر بودن سیال
انواع پمپ هیدرولیک
انواع پمپ های هیدرولیکی را میتوان به شکل زیر تقسیم بندی نمود.
پمپ دستی (hand pump)
پمپ پایی یا پدالی (feet pump)
هیدروپمپ (hydro pump)
پمپ برقی (electric driven hydraulic pump)
پمپ پره ای
پمپ هیدرولیک پرس
پمپ پیستونی فشار قوی
پمپ هیدرولیک دستی
پمپ دستی هیدرولیک
پمپ دستی هیدرولیک یکی از ساده ترین انواع پمپ هاي هیدرولیک می باشد که از آن در اکثر صنعت ها استفاده می شود و نیرو ایجاد می کند. یکی از خصوصیات بارز پمپ دستی هیدرولیک این است که امکان جا به جا شدن دارد و همچنین براي کار کردن به برق نیاز ندارد. همچنین پمپ دستی هیدرولیک بسیار سبک می باشد و این خاصیت به خاطر جنس آلومینومی آن است.
این نوع از پمپ ها در مقایسه با سیستم هاي مشابه و همچنین پمپ هاي برقی از قیمت مناسب تري برخوردار می باشند. امروزه در بین کاربران پمپ دستی هیدرولیک عملکرد و توانایی خود را نشان داده است. پمپ دستی هیدرولیک با کمک جک هیدرولیکی به بالا نگه داشتن یک شی کمک می کند و با این عمل آن وسیله یا شی می تواند حرکت کند و جا به جا شود.
یکی از نکاتی که در پمپ هاي دستی بسیار با اهمیت است، شیر یک طرفه آن است که در مکش نقش بسیار مهمی را ایفا می کند. در شرایطی که مکش پمپ از بین رود، عملکرد پمپ دستی هیدرولیک در سیال دچار مشکل خواهد شد. وظیفه اصلی پمپ دستی هیدرولیک ، انرژي دادن به داخل سیال ها از پمپ می باشد. در زمان هاي قدیم بیشتر از پمپ هاي دستی هیدرولیک استفاده می شد. می توان یک نمونه بارز این نوع از پمپ ها را در پمپ بنزین ها نیز مشاهده کرد.

پمپ هیدرولیک دستی
جهت کسب اطلاع از جزئیات خرید، فروش، تامین قطعات و تعمیرات انواع پمپ های هیدرولیک دستی با کارشناسان ما در شرکت صنعت هیدرولیک تماس بگیرید
شماره تماس: ۶۶۶۸۳۲۶۰
انواع پمپ دستی هیدرولیک
1 .سر راهی
2 .مخزن دار
3 .کارتریجی
پمپ های هیدرولیک دستی از جمله پمپ هایی می باشند که با کمک نیروی انسانی و مزیت مکانیکی به منظور انتقال مایعات یا هوا از یک مکان به مکان دیگر مورد استفاده قرار می گیرند. لازم به ذکر است از آنها براي عملیات گوناگون صنعتی، دریایی و آبیاری به صورت وسیع در هر کشور در جهان بکار برده میشود.
اغلب از پمپ هاي دستی در کشورهای در حال توسعه به منظور فراهم کردن منابع آب محلی بکار برده می شود و می توان از آن در چاه هاي حفاري یا چاه هاي دستی استفاده نمود.
پمپ دستی از جمله محصولات ساده و کاربردي می باشد که از آن به منظور منقل کردن سیالاتی مثل هوا، روغن و آب بکار برده می شود. این وسیله می تواند به عنوان یک تلمبه کوچک و یک پمپ سیال عمل نماید.
به منظور بکارگیري از این پمپ در نقش تلمبه لازم می باشد شلنگ را به نازل پایینی آن وصل نمایید. به این صورت، هوا از طریق نازل بالایی وارد می شود و از شلنگی که در بخش پایین وصل شده، خارج می گردد. به منظور منتقل نمودن مایعات باید به هر دو نازل بالایی و پایینی، یک شلنگ وصل نمایید تا عمل پمپاژ سیال صورت گیرد. به این صورت که سیال از نازل بالایی مکیده می شود و از طریق نازل پایینی پمپاژ می گردد.
در پمپ دستی با جابجایی دسته به سمت بالا و پایین کار مکش و دهش صورت می گیرد. در زمان مکش، سوپاپ خروجی بسته می شود و سوپاپ مکش باز می گردد. در این زمان مایع به درون محفظه سیلندر کشیده می شود و با وارد شدن فشار دسته به سمت مخالف سوپاپ خروجی باز می شود و سوپاپ ورودي بسته می گردد و مایع تحت فشار به سمت سایر بخش ها می رود.
شیر یکطرفه در پمپ دستی، نقش با اهمیت آبندي را در بخش مکش و دهش دارد و در صورتی که به هر علتی آبندي بخش مکش و دهش وجود نداشته باشد، پمپ دستی در زمان کارکرد، توانایی رساندن میزان فشار سیال را به میزان معین شده در کاتالوگ پمپ دستی ندارد.
پمپ دستی یک مجموعه ساده متشکل از یک سوپاپ داخل سیلندر ، یک دسته محرک و یک شیر انتخاب مسیر میباشد. که برای دبی های پایین بطور مثال 25cc و 45cc در هر حرکت تلمبه زدن مورد استفاده قرار میگیرد. فشار قابل تامین توسط این پمپ های دستی با توجه به برندشان ار 250 بار تا 700 بار میباشد. همچنین نوع دیگر آن برای روغن کاری دستی در سیستم های مکانیکی نصب میشود که با فشار خیلی پایین روغن را برای روغن کاری انتقال میدهند .
با توجه حجم کم جابجای این نوع از پمپ های هیدرولیکی دستی اغلب مخازنی کوچک برای آنها در نظر میگیرند که تقریبا از 0.5 لیتر تا حداکثر 5 لیتر میباشد .
این نوع از پمپ های هیدرولیک در انواع سیستم های ساده و کم هزینه و یا مجموعه های آزمایشگاهی و پرس ها و حرکات خطی با سرعت بسیار پایین مورد استفاده قرار میگیرد.
در این دسته انواع پمپ هیدرولیک دستی یک طرفه ، دوطرفه با تامین فشار های مختلف و تامین دبی های مختلف قرار گرفته است.
تقسیم بندی انواع سیلندر بر اساس عملکرد
سیلندر ها را با توجه به عملکرد آنها می توان به دو دسته تقسیم بندی نمود:
سیلندر یک طرفه

اجزاء و نحوه عملکرد سیلندر یک طرفه
سیلندر یک طرفه تنها می توانند در یک جهت اعمال نیرو کنند. پیستون نیز تنها می تواند توسط فنر، نیروی وزن خود پیستون یا با اعمال نیروی خارجی باز گردد. سیلندر یک طرفه اساسا یک سطح موثر دارند.
سیلندر دو طرفه

اجزا و نحوه عملکرد پمپ دستی
جک هیدرولیک پلانجری
در این سیلندر تنها نیروهای فشاری قابل انتقال هستند. بسته به کاربرد سیلندر های پلانجری ، ( جک هیدرولیکی ) می توان آنها را با یا بدون یک محدود کننده داخلی ضربه طراحی نمود. برای مدل های بدون ضربه گیر داخلی، نیروی فشاری با کمک حداکثر مساحت موثر پیستون و حداکثر فشار عملیاتی محاسبه می شود.
لازم به توضیح است که در مدل های با ضربه گیر داخلی، تنها مساحت میله پیستون در محاسبه نیروی فشاری موثر است.
سیلندرهای پلانجری هر جا از که یک نیروی خارجی با جهت مشخص برای بازگرداندن پیستون به موقعیت شروع استفاده می شود، بکار گرفته می شوند. نمونه هایی از این کاربرد ها عبارتند از فشار های ضربه ای رو به بالا، میز های برش ضربه ای و دستگاه های بلند کردن.
با اعمال فشار بر سطوح موثر از محل نقطه “A” پیستون منبسط می شود. انقباض پیستون تنها از طریق وزن پیستون یا با اعمال نیروی خارجی میسر است.
جهت کسب اطلاع از جزئیات خرید، فروش، تامین قطعات و تعمیرات انواع پمپ های هیدرولیک دستی با کارشناسان ما در شرکت صنعت هیدرولیک تماس بگیرید
شماره تماس: ۶۶۶۸۳۲۶۰
جک هیدرولیک با بازگشت فنری
سیلندر هایی با بازگشت فنری در کاربردهایی مورد استفاده قرار می گیرند که در آن نیروی بازگردانده خارجی وجود ندارد. فنر های بازگشتی می توانند درون سیلندر قرار گیرند یا بر روی یک سیلندر به عنوان یک جزء جداگانه نصب شوند.
از آنجاییکه این فنرها تنها می توانند ضربه های محدود وارد نمایند و نیروهای محدودی اعمال کنند، از آنها عمدتا در “سیلندرهای کوچک” استفاده می شود. این سیلندر عموما بعنوان سیلندر فشاری در امور تاسیسات یا ابزار مونتاژ و تعمیرات مورد استفاده قرار می گیرد.
میله پیستون با اعمال فشار بر سطح پیستون با فشار عملیاتی از محل نقطه “A” منبسط می شود. انقباض و بازگشت میله پیستون با استفاده از فنر بازگشتی به صورت می پذیرد.
با اعمال فشار بر سطح حلقوی موثر با فشار عملیاتی از محل نقطه “B”، میله پیستون منقبض () می شود. انبساط () و بازگشت میله پیستون با استفاده از فنر بازگشتی به صورت می پذیرد.
جک هیدرولیک دو طرفه
سیلندر های دو طرفه دارای دو میدان موثر متقابل با اندازه های مشابه یا متفاوت هستند.
ساختمان آنها شامل دو مجرای ورودی لوله ای مجزا است. پیستون از طریق تغذیه مایع از دو محل ورودی “A” یا “B” نیروهای کشش و فشار را در هر دو جهت منتقل می نماید.
این نوع سیلندر تقریبا در تمام انواع کاربرد ها قابل مشاهده است.
سیلندر های دو طرفه به دو دسته طبقه بندی می شوند: سیلندرهای تک میله ای و دو میله ای.
جک هیدرولیک تک میله
در اکثر موارد، جک هیدرولیکی تنها با یک میله پیستون استفاده می شوند. سیلندرهای تک میله دارای یک پیستون هستند که به یک میله پیستون متصل و محکم می شوند که قطر آن کوچکتر از قطر پیستون است.
در این سیلندر ها، اندازه سطح موثر متفاوت است. نسبت مساحت پیستون به ناحیه حلقوی با ضریب (φ) نشان داده می شود. حداکثر مقدار نیروی انتقالی به سطح پیستون در حالت انبساطی و به سطح حلقوی در حالت انقباضی و همچنین حداکثر فشار عملیاتی وابسته است.
بدین معنی که در یک فشار عملیاتی معین، نیروی انبساطی φ برابر بزرگتر از نیروی انقباضی است.
محفظه های در حال پر شدن به دلیل چرخه دارای طول یکسان هستند، اما به دلیل تفاوت در سطح پیستون و بخش حلقوی، حجم آنها متفاوت است. از این رو سرعت چرخه به طور معکوس متناسب با مساحت سطوح است.
بدین معنی که:
مساحت بزرگ تر ~ حرکت آهسته
مساحت کوچک تر ~ حرکت سریع
سیلندر دو میله ای
جهت کسب اطلاع از جزئیات خرید، فروش، تامین قطعات و تعمیرات انواع پمپ های هیدرولیک دستی با کارشناسان ما در شرکت صنعت هیدرولیک تماس بگیرید
شماره تماس: ۶۶۶۸۳۲۶۰
جک هیدرولیک دو میله دارای یک پیستون است که به دو سیلندر پیستونی متصل و محکم می شود (اغلب یک میله پیوسته که از داخل پیستون رد شده) و دارای قطری کوچکتر از پیستون است.
حداکثر نیروی منتقل شده به مساحت سطوح حلقوی که در هر دو جهت حرکت به یک اندازه بوده و همچنین به حداکثر فشار عملیاتی وابسته است.
این بدان معنی است که در یک فشار عملیاتی ثابت، نیروها در هر دو جهت حرکت به یک اندازه هستند. از آنجا که مساحت سطوح و طول مسیر های رفت و برگشت در چرخه یکسان است،
حجم محفظه های پر شونده باید به یک اندازه باشد. از این رو، سرعت های رفت و برگشت نیز باید یکسان باشند. برای برخی کاربرد های خاص، سیلندر دو میله ای را می توان با قطر پیستون های متفاوت نیز تولید نمود.
در این مدل نسبت نیروها و سرعت ها (مانند سیلندر تک میله ای) برابر با نسبت مساحت φ دو ناحیه حلقوی می باشد.
انواع خاص جک هیدرولیک یک طرفه و دو طرفه
در برخی کاربرد ها سیلندر های یک طرفه و دو طرفه استاندارد تنها با استفاده از تمهیدات ویژه و با تلاش زیاد قابل استفاده می باشند.
شایعترین موارد این کاربرد ها زمانی است که طول رفت و برگشت چرخه طولانی با فضای نصب بسیار کم مد نظر باشد یا زمانیکه نیاز به نیروی بسیار بالا برای قطر پیستون بسیار کوچک مورد نیاز است.
الزاماتی از این دست منجر طراحی مدل های خاصی شده اند که تولید آنها دشوار و مستلزم تلاش بیشتری می باشد.
جک هیدرولیک تاندم
در سیلندرهای دو طرفه که به صورت تاندم کار می کنند، دو سیلندر طوری به هم متصلند که میله پیستون یک سیلندر با اعمال فشار به انتهای سیلندر دیگر آن را به قسمت پیستون می راند.
به این ترتیب، این سطوح با هم ترکیب می شوند و امکان انتقال نیروهای نسبتا بزرگ را حتی با قطر های خارجی کوچک و بدون افزایش فشار عملیاتی ممکن می سازند. با این حال طول بلندتر این مدل نسبت به حالت معمول باید مورد توجه قرار گیرد.
جک هیدرولیک تراورس سریع
از سیلندرهای تراورس سریع به طور عمده کاربرد های فشاری استفاده می شود. در این سیلندر، تا زمانی که به نیروی کار کامل نیاز نباشد تنها بخشی سطح موثر پیستون یا اصطلاحا پیستون تراورس سریع تحت فشار قرار می گیرد.
جهت کسب اطلاع از جزئیات خرید، فروش، تامین قطعات و تعمیرات انواع پمپ های هیدرولیک دستی با کارشناسان ما در شرکت صنعت هیدرولیک تماس بگیرید
شماره تماس: ۶۶۶۸۳۲۶۰
سطح مؤثر کامل پیستون بعدا از طریق یک سیستم کنترل با استفاده از سوپاپ های کنترل فشار یا سوئیچ های محدود به پمپ هیدرولیکی متصل می شود.
مزایای جک هیدرولیک تراورس سریع
سرعت رفت و برگشت بالا به علت حجم کم
نیروی فشار بالا به دلیل سطح موثر بالای پیستون
سیلندر تراورس سریع یک طرفه
عبور سریع از نقطه “A1”
نیروی فشار از نقطه “A2”
حرکت در جهت عقب از طریق وزن خود پیستون یا از طریق اعمال نیروی خارجی
سیلندر تراورس سریع دو طرفه
عبور سریع از نقطه “A1”
نیروی فشار از نقطه “A2”
حرکت در جهت عقب از نقطه “B”
جک هیدرولیک (جک هیدرولیک) تلسکوپی
سیلندرهای تلسکوپی از سیلندرهای “معمول” متفاوتند، بدین صورت که در مقایسه با سیلندر های “معمول” و چرخه های فعالیت مشابه، آنها نیاز به فضای بسیار کمی برای نصب در حالت برگشت دارند.
فضای کاهش یافته مورد نیاز برای نصب، به این علت است که میله های پیستونی در مجموع به اندازه کل طول چرخه فعالیت تقسیم بر تعداد مراحل با احتساب مرحله صفر (ضخامت در پایین، طول راهنما ها، عرض درز گیر ها و بست ها)، قابل لغزش در یکدیگر هستند.
این بدان معنی است که فضای مورد نیاز برای نصب فقط کمی بزرگتر از یک مرحله است. طول سیلندر تلسکوپی در حالت انقباض معمولا بین نیم و یک چهارم طول چرخه حرکت سیلندر است.
این سیلندرها (جک هیدرولیک) بسته به فضای مورد نیاز برای نصب دارای دو، سه، چهار یا پنج پله هستند. سیلندرهای تلسکوپی در آسانسورهای هیدرولیکی، نقاله های مورب، وسایل نقلیه تجاری، بالابرها، آنتن ها و غیره استفاده می شود.
جک هیدرولیک تلسکوپی یک طرفه
اگر پیستون ها از محل نقطه “A” تحت فشار قرار گیرند، یکی پس از دیگری باز می شوند. فشار وابسته به اندازه بار و سطح موثر است. از این رو پیستون با بزرگترین سطح موثر در ابتدا باز می شود.
با فشار ثابت و جریان، باز شدن با بالاترین نیرو و کمترین سرعت شروع می شود و با کوچکترین نیرو و بالاترین سرعت به پایان می رسد.
نیروی مورد نیاز برای چرخه کاری باید با در نظر گرفتن کوچکترین سطح موثر پیستون طراحی شود. در سیلندرهای تلسکوپی (جک هیدرولیک) یک طرفه، ترتیبی که پله ها از طریق بار در مسیر برگشت حرکت می کنند، معکوس می شود. بدین معنی که در ابتدا پیستون با کوچکترین سطح به موقعیت شروع می شود.
جهت کسب اطلاع از جزئیات خرید، فروش، تامین قطعات و تعمیرات انواع پمپ های هیدرولیک دستی با کارشناسان ما در شرکت صنعت هیدرولیک تماس بگیرید
شماره تماس: ۶۶۶۸۳۲۶۰
جک هیدرولیک تلسکوپی دو طرفه
در سیلندرهای ( جک هیدرولیک ) دو طرفه، پیستونها همانند سیلندرهای یک طرفه باز می شوند. ترتیبی که در آن پله های مجزا به نقطه اول بر می گردند، به مساحت ناحیه حلقوی و همچنین بار خارجی بستگی دارد. با اعمال فشار به نقطه “B”، ابتدا پیستون با بزرگترین سطح حلقوی به موقعیت شروع می شود. از سیلندرهای تلسکوپی دو طرفه همچنین به عنوان سیلندرهای تلسکوپی همگام نیز استفاده می شود. در این مدل، مراحل مختلف به صورت هماهنگ باز شده یا به نقطه شروع باز می گردند.
طراحی اولیه
طراحی جک های هیدرولیکی تا حد زیادی به کاربرد های مختلف آنها بستگی دارد. سیلندرها برای کاربردهای خاص طراحی شده اند. برای هر یک از مثال های زیر طراحی سیلندر متفاوت وجود دارد: ابزار ماشین کاری، ماشین آلات متحرک، مهندسی عمران، فعالیت ها در حوزه فولاد و آهن و …
رایج ترین اصول طراحی با استفاده از یک سیلندر یک یا دو طرفه تک میله ای، که در بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد، مورد بحث قرار خواهد گرفت.
اساسا دو نوع طراحی وجود دارد :
سیلندر های از نوع اتصال میله ای
سیلندر های از نوع فرز کاری شده (پیچ شده یا جوشکاری شده)
جک هیدرولیک اتصال میله ای
در سیلندرهای اتصالی بالای سیلندر، لوله سیلندر و پایین سیلندر، با هم از طریق یک میله متصل می شوند. ویژگی اصلی یک سیلندر اتصالی طراحی ویژه و جمع و جور آن است.
از آنجا که این سیلندر ها جمع و جور و کم حجم هستند، عموما از آنها در صنایع ماشین آلات و در دستگاه های تولید مانند تسمه نقاله و مراکز ماشینکاری و صنایع خودرو سازی استفاده می شود.
پمپ هیدرولیک دستی یا پمپ هیدرولیک پدالی ابزاری است که با نیروی وارده از سمت نیرویی مکانیکی شبیه پدال یا هندل یا…. انرژی مکانیکی را به انرژی هیدرولیکی تبدیل می کند تا باعث ایجاد یک جریان درون یک محفظه تحت فشار گردد.
پمپهای هیدرولیکی جریان پرفشار در مدار ایجاد میکنند و بدین صورت سطح انرژی سیال افزایش پیدا میکند. در واقع این فشار توسط این پمپ ها درست نمی شود. از آنجا که جریان سیال باید بر بارهای مقاوم عمل کننده های هیدرولیکی ( همانند سیلندرها یا موتورهای هیدرولیک ) برتری پیدا کند، فشار جریان افزایش پیدا میکند.
مزایای پمپ هیدرولیک دستی
مهندسین طراح ماشین آلات، همیشه درگیر انتخاب مناسب ترین سیستم جهت انتقال و کنترل انرژی از بین سیستم های الکتریکی ، مکانیکی ، بادی یا هیدرولیک می باشند. البته در بسیاری از کاربردها ترکیب سیستم های فوق، مؤثرتر و اقتصادی تر است. پس بنابراین باید در خرید و فروش پمپ هیدرولیک به موارد زیر دقت کرد. در همین راستا می توان جهت تشخیص بهتر موارد استفاده از هیدرولیک مزایای عمومی آنرا مورد بررسی قرار داد.
جهت کسب اطلاع از جزئیات خرید، فروش، تامین قطعات و تعمیرات انواع پمپ های هیدرولیک دستی با کارشناسان ما در شرکت صنعت هیدرولیک تماس بگیرید
شماره تماس: ۶۶۶۸۳۲۶۰
سادگی طراحی:
یک پمپ هیدرولیک دستی یا پدالی در مقایسه با انواع مکانیکی مشابه، قطعات متحرک کمتری دارد. بسیار ساده و کارآمد می باشد و با انتقال روغن توسط خطوط انتقال به هر نقطه مورد نظر می توان خطی یا دورانی با قدرت بالا و کنترل مناسب دست یافت. در صورتیکه در یک سیستم مکانیکی جهت انتقال قدرت و حرکت، به مجموعه ای از چرخدنده، بادامک، کلاچ، اهرم و … نیاز دارد .
قابلیت افزایش نیرو:
طرز کار پمپ هیدرولیک به گونه ای است که در هنگام نیاز می توان به سادگی نیروها را تا صدها برابر افزایش داد.
سادگی و دقت کنترل:
کنترل نیروهای بزرگ با اعمال کمترین نیرو قابل انجام است. همچنین امکان دست یابی به گشتاور با توان ثابت در سرعتهای متغیر وجود دارد.
انعطاف پذیری:
استفاده از لوله ها و شلنگ ها بجای اجزاء مکانیکی (مانند زنجیر، تسمه، کوپلینگ، گاردان و …) مشکلات و محدودیتهای موقعیتی را به حداقل رسانده، بگونه ای که اجزاء یک پمپ هیدرولیک دستی را می توان بصورت کاملا انعطاف پذیر (از نظر موقعیت) طراحی نمود.
بازده بالا:
این پمپها بازده بالا و تلفات اصطکاکی کم برخوردار بوده و هزینه انتقال قدرت در آن پائین است. سازگاری این سیستم با اجزاء کنترلی دیگر مانند اجزاء برقی، الکترونیکی و مکانیکی، مزیت اقتصادی بالایی را بوجود آورده است. همچنین از نقطه نظر کاهش هزینه های نگهداری نیز مزایای فراوانی دارد.
قابلیت اطمینان:
استفاده از شیرهای اطمینان و سوئیچ های فشاری و حرارتی ، پمپ هیدرولیک را نسبت به افزایش ناگهانی بار از قابلیت اطمینان کافی برخوردار نموده است.
پمپ هیدرولیک دستی یا پدالی برای استفاده در محل هایی که امکان استفاده از یونیت هیدرولیک بواسطه نیاز به برق یا باد ندارد کاربرد دارد. امکان جابجایی داشته و بسیار سبک است. این پمپ ها به کمک جک هیدرولیکی امکان بالا نگه داشتن یک شی از اوزان کم تا 200 تن و یا بیشتر را دارد.
٭ مقاومت کششی نهایی یا مقاومت کششی یا کشش نهایی عبارت است از بیشینه تنشی که یک جسم در هنگام کشیده شدن از طرفین، تا قبل از اینکه مقطع نمونه بصورت قابل توجهی باریک شود ، می تواند تحمل کند. مقاومت کششی ، متضاد مقاومت فشاری بوده و مقاومتشان نیز ممکن است کاملا متفاوت باشد. واحد مقاومت کششی پاسکال(pa) که معادل نیوتن بر متر مربع (N/m2) می باشد.
٭ تنش تسلیم یا استحکام تسلیم (Yield stress ) در جامدات به میزان تنش مربوط به انتهای بخش خطی منحنی تنش – کرنش در آزمون کشش تک محوره و در سیالات به مقدار تنشی که با کاهش آن سیال رفتار شبه جامد (تغییر شکل ناپیوسته) پیدا می کند گفته می شود.
انواع پمپ هیدرولیک دستی و پدالی
پمپ هیدرولیک تک سرعته
پمپ هیدرولیک دوسرعته
جهت کسب اطلاع از جزئیات خرید، فروش، تامین قطعات و تعمیرات انواع پمپ های هیدرولیک دستی با کارشناسان ما در شرکت صنعت هیدرولیک تماس بگیرید
شماره تماس: ۶۶۶۸۳۲۶۰
نحوه عملکرد پمپ دستی هیدرولیک